Gezondheidscentrum

Robijnstraat

afbeelding reizigersvaccinatie

 

U kunt tegenwoordig bij ons terecht voor reizigersadvies en vaccinaties. Bent u patiënt in onze praktijk, dan kunt terecht bij onze LCR gecertificeerde reizigersgeneeskundige huisarts, dr. A. Peeraer. Wij kunnen u, aan de hand van uw gegevens, adviseren m.b.t vaccinaties en malariaprofylaxe. Ook kunnen wij de meeste vaccins (m.u.v. gele koorts), op afspraak, in de praktijk geven.

Vul het intake formulier in. Heeft u een (geel) vaccinatiepaspoort? Lever dit dan samen met het intakeformulier bij ons in. Zo kunnen we zien welke vaccinaties u eerder gehad heeft. Aangeraden wordt dit 6 weken voor uw vertrek naar het land van bestemming te regelen. Maar ook bij ‘last-minute’ reizen kunnen wij u adviseren. Het inleveren van het intake formulier en kopie van het gele boekje kunnen ook digitaal worden ingeleverd, u kunt het dan mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U wordt dan door dr. A. Peeraer gebeld voor het plannen van een afspraak.

Het reisadvies valt niet onder de normale vergoeding van huisartsenzorg, informeert u bij uw verzekeraar welke vergoeding voor u van toepassing is.

De kosten voor het advies bedragen € 60,- per persoon, inbegrepen zijn het advies, de recepten en toediening van het vaccin. Deze betaalt u direct aan de praktijk. Indien u deze nog niet heeft, ontvangt u dan ook een vaccinatiepaspoort. U kunt de rekening naderhand indienen bij uw zorgverzekeraar. Voor minderjarige meereizende kinderen worden geen kosten berekend.

De kosten voor de vaccinaties zelf rekent u af bij de apotheek, deze zijn niet inbegrepen in bovenstaand bedrag.

 

Gezondheidscentrum

Robijnstraat

ROBIJNSTRAAT 2B
2332 KE LEIDEN

nhg 90 65 zorgsaam