Gezondheidscentrum

Robijnstraat

Prikpost Reinier MDC

Prikpost van het Reinier de Graaf laboratorium (Reinier de Graaf MDC)
Prikpost 336 190 70 s c1

Openingstijden prikpost

Het laboratorium is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00-10.00 uur en 10.30-12.00 uur. Wij werken uitsluitend op afspraak. Voor een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk.

Ook als u geen patiënt bent in onze praktijk is het mogelijk om bij ons bloed te laten prikken op afspraak. Hiervoor hebben we een uitgeprint formulier nodig waarop alle waardes en buizen die nodig zijn staan vermeld (niet alleen een barcode). Als u hier vragen over heeft, kunt u deze stellen bij het maken van de afspraak. Als er niet het juiste formulier is, kunnen wij helaas niet de bloedafname doen.

Wanneer het voor u niet mogelijk is om naar de praktijk toe te komen, is er een mogelijkheid voor een huisbezoek. Wilt u dit telefonisch duidelijk aangeven, dan wordt u gebeld door een laborante van het Reinier de Graaf MDC voor een afspraak bij u thuis.

Uiteraard bent u vrij om naar een ander laboratorium te gaan, zoals het SCAL op de Rooseveltstraat. Geeft u aan wanneer u lab-onderzoek nodig heeft en naar welk laboratorium u gaat, zodat u het juiste formulier meekrijgt.

Tijdens schoolvakantieperiodes kan er sprake zijn van aangepaste openingstijden. Dit wordt tijdig kenbaar gemaakt op de website en in de praktijk.

 

Gezondheidscentrum

Robijnstraat

ROBIJNSTRAAT 2B
2332 KE LEIDEN

nhg 90 65 zorgsaam